Säveltäjät

Listaus säveltäjiin ja muihin musiikkialan henkilöihin liittyvistä resepteistä. 
Ruokalajien mukainen listaus löytyy täältä.
 

Bardac, Emma
Beethoven, Ludwig van: Juustomakaroni (Käsespätzle)
Bingeniläinen, Hildegard: Hermopiparit (muskottikeksit)
Brahms, Johannes: Wieniläinen gulassi ja leipäknöödeli
Breuning, Stephan von
Cocteau, Jean
Debussy, Claude: Lampaankyljykset
Fillunger, Marie
Gregorius I (Suuri): Kikhernekeitto
Liszt, Franz: Parsakeitto 
Locle, Camille du

Mahler Alma: Bénédictine-munkkilikööri
Mahler, Gustav: Aamiainen Maierniggen kesämökillä
Mozart, Wolfgang Amadé: Mantelimaito (drinkki)
Mozart, Anna Maria (Nannerl)
Mozart, Leopold
Paganini, Niccolò: Genovalaiset raviolit (ravioli alla genovese / al tocco)
Ravel, Maurice: Makrillifileitä valkoviinissä
Ravel, Maurice: Pihvi sinapilla maustetulla béarnaise-kastikkeella 
Rosenthal, Manuel

Rossini, Giaochino: Uunimakaroonit Rossinin tapaan (Maccheroni alla Rossini) 
Satie, Erik
Schindler, Anton Felix
Schumann, Clara: Ohukaiset
Schumann, Clara: Vihreä salaatti valkoviinietikkakastikkeella
Schumann, Eugenie
Schumann, Robert
Strepponi, Giuseppina
Verdi, Giuseppe: milanolainen risotto (risotto alla milanese)