Reseptit ovat ruokalajeittain aakkosjärjestyksessä. Säveltäjän sukunimen mukainen listaus löytyy täältä.
Béarnaise-kastike (sinapilla maustettu)
Bénédictine-munkkilikööri
Chateaubriand
Entrecôte
Genovalaiset raviolit (ravioli alla genovese / al tocco)
Gulassi (wieniläinen) (Saftgulasch)
Hildegardin hermopiparit (muskottikeksit)
Juustomakaroni (Käsespätzle)
Kastanjajäätelö
Kikherneheitto (gregoriaaninen)
Knöödeli
Käsespätzle (juustomakaroni)
Lampaankyljykset
Leipäknöödeli (Semmelknödel)
Maccheroni alla Rossini (Makaronit Rossini tapaan)
Mahlerin mökkiaamiainen
Makaronit Rossinin tapaan (maccheroni alla Rossini)
Makrillifileitä valkoviinissä
Mantelimaito (drinkki)
Milanolainen risotto (risotto alla milanese)
Muskottikeksit (Hildegardin hermopiparit)
Ohukaiset
Parsakeitto
Porkkanat, keitetyt
Ravioli alla genovese (genovalaiset raviolit)
Reformikastike (lampaankyljyksille)
Risotto alla milanese
Risotto allo zafferano
Sahramirisotto (risotto allo zafferano)
Suklaakirsikat (ginettes)
Uunimakaroni Rossinin tapaan (maccheroni alla Rossini)
Vihreä salaatti sipuli-valkoviinietikkakastikkeella
Wieniläinen gulassi (leipäknöödelin kera)